TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Anna & The Barbies - Szabadesés

Anna & The Barbies - Szabadesés
Anna & The Barbies - Szabadesés
Az Anna & the Barbies zenekar rendkívül sikeres évet zárt 2013-ban. A 2012 őszén megjelent ÁNEM! című albumukat a közönség mellett a szakma is elismerte és Fonogram Díjjal jutalmazott, az év legjobb rockzenei albuma kategóriában.
Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.09.28
További adatok
Raktáron :  5 db
9,40
Részletek
Az Anna & the Barbies zenekar rendkívül sikeres évet zárt 2013-ban. A 2012 őszén megjelent ÁNEM! című albumukat a közönség mellett a szakma is elismerte és Fonogram Díjjal jutalmazott, az év legjobb rockzenei albuma kategóriában. Közben a zenekar az ország egyik legtöbbet koncertező előadójává nőtte ki magát, Nagy sikerrel léptek fel szinte az összes hazai fesztiválon. A zenekar tavaly augusztus végén rövid pihenőre vonult, mivel Pásztor Anna énekesnő novemberben adott életet gyermekének. Közben elkészült a Csillagokkal álmodom című akusztikus koncertlemezük, melynek teltházas lemezbemutatóját december 29-én tartották a budapesti Barba Negra Klubban. . Természetesen új dalok is készültek, melyeket a nyár folyamán rögzítettek. A látványos digipak november 3-án kerül a boltokba, még épp időben ahhoz, hogy a népes rajongótábor megismerhesse a dalokat a november 14-én megrendezésre kerülő nagykoncertig, melyet a SYMA csarnokban tartanak. Anna & the Barbies: Pásztor Anna - ének, rap Pásztor Sámuel - gitár, ének Vághy Tamás - billentyűs hangszerek, fuvola Hernádi Dávid - basszusgitár Bubnó Márk - dob, ének Dallista: 1. Mindenki másképpen egyforma 2. Szabadesés 3. Maybe Tonight 4. Hangaszál 5. Barnfield Road 6. Lábat lóbálva 7. Lie To Me 8. Till The Last Train's Gone 9. Perbe fogva 10. Aki nem lép egyszerre 11. Stand In Line
Adatok
EAN kódok
5999885691470
Gyártó
Drum & Monkey
Beszállítói raktárról!
8-10 nap
Szerző
Anna & The Barbies
Cikkszám
DM005
Kiegészítő termékek