TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Áruházunk egyenlőre TESZT üzemnódban van! A kinézetén és a működésén is még dolgozunk! RENDELÉST NEM TELJESÍTÜNK! A képek TESZT ábrázolások!

Aerial Hammock, légi jóga függőágy, Salta - Türkizkék

Aerial Hammock, légi jóga függőágy, Salta - Türkizkék
Aerial Hammock, légi jóga függőágy, Salta - Türkizkék

Az antigravitációs jóga legnagyobb előnye, hogy a levegőben végzett gyakorlatok alatt gerincünkre és ízületeinkre nem nehezedik akkora terhelés. Emiatt rekreációs célokra is alkalmas a jógának ezen ága.Olyan esetekben is előszeretette

Bővebben
Várható szállítás-  :
2023.12.25
További adatok
Rendelhető
44,79
Részletek

Az antigravitációs jóga legnagyobb előnye, hogy a levegőben végzett gyakorlatok alatt gerincünkre és ízületeinkre nem nehezedik akkora terhelés. Emiatt rekreációs célokra is alkalmas a jógának ezen ága.Olyan esetekben is előszeretettel használják a jóga függőágyat, amikor még nincs meg a megfelelő edzettség egyes ászanák végrehajtásához, hiszen az eszköz használatával csökkenthetjük a terhelést.Felszerelés:Először a két kampót kell a mennyezetre rögzíteni, úgy hogy a kettő közötti távolság 50-80 cm legyen. Az antigravitációs függőágy hossza 1,4-1,6 m, így a felszerelésnél erre ügyelni kell. Minden esetben ügyeljünk a biztonságos felszerelésre!


Adatok
Gyártó
Salta
Cikkszám
110002
Kiegészítő termékek